Shopping Cart

No products in the cart.

Tapping visitekaartjes

Geef jouw leads met één druk jouw contactgegevens en een unieke indruk.

Tapping 30 dagen geld terug garantie

30 dagen bedenktijd

Tapping bied 30 dagen bedenktijd zonder vragen.

Tapping veilig en snel betalen

Veilig en snel betalen

Door middel van Mollie kunt u veilig en snel betalen met verschillende betalingsmogelijkheden.

Tapping past door brievenbus

Paketje past door de brievenbus

Alle Tapping paketjes gaan door de brieven bus. Waardoor u niet thuis hoeft te zijn om het paketje te ontvangen. Hoe makelijk is dat?

Visitekaartjes bestellen voor zowel zakelijk of privé

Visitekaartjes zijn een belangrijk middel om jouw contactgegevens te delen met klanten, zakenpartners en andere belangrijke personen in je netwerk. Ze kunnen worden uitgedeeld op beurzen, evenementen en andere gelegenheden en zijn een gemakkelijke manier om een gesprek af te sluiten. Het nadeel van papieren visitekaartjes is echter dat ze gemakkelijk verloren kunnen gaan en dat ze niet duurzaam zijn. Gelukkig biedt Tapping een oplossing voor deze problemen.

Laatste visitekaartje ooit

Met Tapping Card hoef je nooit meer visitekaartjes te bestellen of te ontwerpen. In plaats daarvan neem je één kaart mee die is voorzien van een kaart met NFC-chip en een QR-code. Door de kaart op de achterkant van een smartphone te houden, worden jouw contactgegevens, social media, website en andere informatie automatisch geopend op het toestel van de ontvanger. Je kunt de digitaale kaart zelf ontwerpen in jouw huisstijl, zodat het net zo uniek is als jouw bedrijf. De NFC-chip wisselt informatie draadloos uit met andere toestellen, terwijl de QR-code gebruikt kan worden op oudere toestellen zonder NFC-ondersteuning. Zo kun je in slechts een fractie van een seconde jouw digitale visitekaartje delen met wie je maar wilt.

Voordelig visitekaartjes bestellen

Bij Tapping kun je snel en voordelig visitekaartjes bestellen met een lange levensduur. De kaarten zijn eenvoudig te bestellen in de webshop. De levertijd is doorgaans 1-5 werkdagen en je hoeft geen zorgen te maken als niemand thuis is het paketje past door de brievenbus. We bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDeal, PayPal, CreditCard en nog veel meer.

Nooit meer visitekaartjes printen


Met Tapping Card of Tag hoef je visitekaartjes niet meer te laten drukken of te printen. In plaats daarvan kun je profiteren van de voordelen van digitale visitekaartjes. Deze zijn duurzaam en milieubewust, aangezien je geen stapels papieren kaartjes hoeft te hebben of weg te gooien wanneer iemand uit dienst gaat. Bovendien hebben de kaarten een zeer lange levensduur en zijn ze stevig. Ze zijn ook gebruiksvriendelijk, aangezien je ze alleen maar tegen het mobiele toestel van de ontvanger hoeft te houden om de gegevens te delen en te downloaden. Voor oudere toestellen zonder NFC zijn de kaarten ook voorzien van een QR-code. Zo kun je eenvoudig en duurzaam jouw contactgegevens delen met wie je maar wilt.