Shopping Cart

No products in the cart.

Digitaal visitekaartje van Tapping zwart scannen about page

De Toekomst Van Digitaal Netwerken

Onze Missie​

Het doel van Tapping is om netwerken met digitaal visitekaartje het delen van contacten voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Het delen van meerdere links of zelfs maar één is altijd al rommelig geweest. Dankzij Tapping kun je gemakelijk meerdere links, contacten, producten en aanbiedingen direct delen met slechts één tap!

Bovendien Tapping is ook bedoeld om andere bedrijven te motiveren om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn, daarom gebruiken wij milieuvriendelijke producten, verpakking.

Milieuvriendelijk Netwerken Met Tapping

Waarom is tapping milieuvriendelijk

Tapping Digitale NFC visitekaartjes zijn het milieuvriendelijke alternatief voor traditionele papieren visitekaartjes. Ze zijn de vervangende visitekaartjes van traditionele visitekaartjes. Digitale NFC-visitekaartjes zijn ook efficiënter te produceren dan traditionele visitekaartjes, waardoor waardevolle hulpbronnen worden bespaard. NFC-visitekaartjes zijn ook duurzamer dan papieren visitekaartjes, dus ze gaan langer mee en blijven er als nieuw uitzien.

Er zijn veel redenen om digitale NFC-visitekaartjes te gebruiken in plaats van traditionele papieren visitekaartjes. Hier zijn vijf redenen waarom digitale visitekaartjes milieuvriendelijk zijn:

  1. Ze kunnen eenvoudig elektronisch worden gedeeld, waardoor het niet meer nodig om meer dan 1 tapping visitekaartje te hebben.
  2. Je kunt ze op elke moment bijgewerken met nieuwe informatie, dus het is niet nodig om telkens nieuwe visitekaartjes te drukken als er iets verandert.
  3. Ze kunnen elektronisch worden opgeslagen en nemen veel minder ruimte in beslag dan een verzameling papieren kaarten.
  4. Ze zijn overal digitaal toegankelijk, dus je hebt een keuze om een Tapping kaart mee te nemen of de Tapping app te gebruiken voor helemaal digitaal te gaan.
  5. Je kunt water besparen door digitale visitekaartjes te gebruiken. Er is veel water nodig om papieren visitekaartjes te maken.
Tapping environment friendly
Tappping jouw digitale visitekaartje

Unieke Ervaring

Waarom Tapping ​

We geven om onze klanten en we willen dat iedereen zijn of haar unieke profiel heeft, daarom bieden we verschillende opties voor cutomisatie voor onze klanten. Met Tapping is alles mogelijk.

  • Bekijk je bezoek activiteit via jouw eigen Tapping app dashboard​
  • Deel jouw contactgegevens met tapping visitekaartje​
  • Unieke profiel pagina maken in de Tapping app​
  • Krijg meer leads voor jouw Bedrijf en Social Media​

Ben Je Klaar Om De Journey Te Starten Met Tapping?

Doe mee met Toekomst Van Digitaal Netwerken!

Bestel Nu